Aladin El-Khalil

IT Coach & Grundaren av
Intensive Code

Vem är jag?

Jag har spelat piano sen jag var åtta och det är det roligaste jag vet. Jag brukar spela in och lägga upp på instagram på och då - klicka här för ett smakprov!

Vad mina medmänniskor säger om mig

Vi var väldigt nöjda med Aladin som arbetskamrat och med det gedigna arbete som han utför. Han är en väldigt driven, nyfiken, social, tekniskt kompetent och tillmötesgående person, utvecklare och konsult.

Aladin har en bred teknisk erfarenhet med flera olika tekniker inom front-end, back-end och integrationer. Han är engagerad, initiativtagande och har en vilja att driva igenom ett projekt på bästa sätt tillsammans med sina kollegor.

Aladin utför sina arbetsuppgifter på ett utmärkt sätt med självsäkerhet, högt tempo, god kvalité och på ett professionellt sätt. Han har en mycket bra kommunikativ förmåga samt en känsla för samarbete. Det har varit högst uppskattat av både chef och kollegor.

Aladin har mycket energi och är inte rädd för att varken ge eller ta emot konstruktiv kritik. Hans strävan efter att hela tiden bli bättre gör att han alltid tar sig igenom problemen som han stöter på.

Kom i kontakt

Anmäl ditt intresse eller bara ställ en fråga - var inte blyg!

Aladin El-Khalil

IT Coach

Håll dig uppdaterad